Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، رضا کرمی محمدی در مراسم رونمایی و بهره برداری از آخرین دستاوردهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به مناسبت شانزدهمین سالگرد تأسیس این سازمان برگزار شد، از افتتاح ۴ پایگاه مدیریت بحران تا پایان مرداد خبر داد.

او ادامه داد: اخیرا اصلاح ساختار تشکیلاتی در سازمان اتفاق افتاد که با این کار وظیفه پایش هم در سازمان انجام می شود و هشدار سریع زلزله و پیش نشان گری زلزله نیز در جهت پیش بینی حدود یک هفته ای انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران  اضافه کرد: در بحث تجهیزات پیش ساختی، به تعداد دکل‌های خود ایستا، کوادکوپتر، تابلوی هشدار هواشناسی و دستگاه تولید ماسک و ... اضافه شد.  

آسیب پذیری جنوب شهر بیشتر است

او گفت: نتایج یکی از تحقیقات این است که اگر تمام گسلهای اطراف تهران و احتمال زلزله در آنها و احتمالات را با آخرین روشها از نظر میزان خطری که در مناطق مختلف داریم بررسی کنیم نشان می دهد آسیب پذیری جنوب شهر بیشتر است ولی شاید بیشترین احتمال وقوع زلزله مربوط به جنوب شهر نباشد.

کرمی محمدی با اشاره به  تدوین راهبردهای کاهش خطر پذیری لرزه ای ساختمان های شهر تهران، گفت: وضعیت در مناطق مختلف و میزان آسیب پذیری در همه مناطق تا ۶۰ درصد است که مقاوم سازی ۲۰ درصدی، آسیب پذیری را کمتر می کند. همچنین ۲۰ درصد ساختمانها در شرایط فعلی  فرو می‌ریزند که با بهسازی لرزه ای به زیر ۸ درصد می رسد.  

کرمی محمدی افزود: منطقه ۵ و ۱۵ بیشترین تلفات را خواهند داشت که اگر بهسازی انجام شود تلفات کاهش بسیاری خواهد داشت.

کاهش ۷۶ درصدی خسارت زلزله با هزینه ۱۵ درصدی

او اضافه کرد: با صرف هزینه معادل ۶ تا ۱۶ درصد خسارت مستقیم و غیر مستقیم، شاهد کاهش ۶۸ تا ۷۶ درصدی خسارات مستقیم و غیرمستقیم پس از بهسازی لرزه ای تهران خواهیم بود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: با صرف هزینه ۱۰ میلیارد دلاری برای بهسازی لرزه ای ساختمانها می توان ۴۰ میلیارد دلار از خسارات مستقیم و غیر مستقیم زمان زلزله را کاهش داد.

او گفت: سامانه ماهواره ای پایش و پیش بینی فرو ریزش زمین در تهران و اعلام هشدار احتمالی رخداد فروریزش در مناطق مستعد و رصد این نقاط از دیگر اقدامات انجام شده است.  

تهیه نقشه پهنه بندی زمین لغزش

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران گفت: تهیه نقشه پهنه بندی خطر زمین لغزش شهر در تهران از دیگر اقدامات جلوگیری از بحران است. نقاط زیادی وجود دارد که مردم برای تفریح مراجعه می کنند و پتانسیل ریزش سنگ دارند مانند دامنه روستا و دامنه غربی دره وردیج.

او ادامه داد: تدوین سند مدیریت خطر پذیری مناطق شهر تهران در برابر مخاطرات طبیعی که توسط دانشگاه شهید بهشتی انجام شد و اهم مخاطرات در محلات هر منطقه بررسی شد.   

کرمی محمدی گفت: تدوین فرآیند صدور مجوز بهسازی لرزه ای برای ساختمانهای آجری فلزی و بتونی و روالی که برای آن تعریف و به شهرداری ها ابلاغ شد. و مشوق های بیشتر می تواند استقبال مردم را بالاتر ببرد.

او در پایان عنوان کرد: رصد محتوای منتشر شده در فضای مطبوعات خبرگزاری ها و فضای مجازی، تهیه بسته جامع آموزشی شهر آماده از اقدامات دیگر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران است.

کد خبر 615317 برچسب‌ها شهرداری مدیریت بحران مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری مدیریت بحران مدیریت شهری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران بهسازی لرزه ای آسیب پذیری کرمی محمدی شهر تهران جنوب شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۲۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره بررسی علل حوادث غیرمترقبه در ایلام، گفت: جلوگیری از وارد آمدن خسارات جدی سیلاب، زلزله و آتش‌سوزی را با توجه به جغرافیای کوهستانی این استان در دستور کار داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، محمدحسن نامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز با استقبال معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام از طریق فرودگاه شهدای ایلام وارد استان شد.

وی در جمع خبرنگاران پیشگیری از حوادث غیرمترقبه را از موضوعاتی دانست که در این سفر مورد توجه قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه گفت: در این سفر اقداماتی که موجب جلوگیری از خسارات جدی در زمینه‌های سیلاب، زلزله و آتش‌سوزی با توجه به جغرافیای کوهستانی استان ایلام وجود دارد، در دستور کار داریم.

نامی تصریح کرد: در این سفر از چند مسیر رودخانه‌ای و گذرگاه آبی در سطح استان ایلام مانند گذرگاه مرکزی شهر ایلام بازدید خواهد شد.

وی بازدید از شهر سرابله و مناطقی که در استان نیاز به بررسی در راستای مدیریت بحران دارد را از دیگر برنامه‌های سفر به استان ایلام عنوان کرد.

سعید هژبری، معاون عمرانی استاندار ایلام در خصوص اهداف این سفر در جمع خبرنگارانف اظهار داشت: بازدید از مسیل‌هایی که در سیل‌های سال گذشته مورد آسیب قرار گرفته، بررسی صداهای زیرسطحی شهر سرابله، بازدید از وضعیت ساخت‌وسازهای غیرایمن و سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و پیشگیری از بحران در حوزه حریق و آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع از بخش‌های مختلف این سفر است.

وی افزود: ادای احترام به شهدای گمنام، دیدار با استاندار ایلام، سفر به شهرستان بدره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر بخش‌های این سفر است.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام